Selected among the best distillations of fruits for the pleasure of the meal ends.
Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.
Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.
This large oblong blue fruit, with yellow and melting flesh ripens in October and is grown mainly in Alsace and on the hillsides of Haute-Marne and Haute-Saone.
This large oblong blue fruit, with yellow and melting flesh ripens in October and is grown mainly in Alsace and on the hillsides of Haute-Marne and Haute-Saone.
Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.
Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.
Mirabelle: this small yellow plum, sweet and fragrant, gives a spirit among the finest. His favorite lands are in Lorraine, Alsace and Franche Comté. Mirabelle plum from Lorraine has a regulated designation.
Mirabelle: this small yellow plum, sweet and fragrant, gives a spirit among the finest. His favorite lands are in Lorraine, Alsace and Franche Comté. Mirabelle plum from Lorraine has a regulated designation.
The pear brandy, from the Williams variety, is the most recent spirit but is now the most widespread. Aged in containers of sandstone or glass, its aroma is particularly fine and delicate.
The pear brandy, from the Williams variety, is the most recent spirit but is now the most widespread. Aged in containers of sandstone or glass, its aroma is particularly fine and delicate.
Kirsch is the oldest fruit brandy. We use guignes (black cherries with large cores) that come from Alsace and Franche-Comté.
Kirsch is the oldest fruit brandy. We use guignes (black cherries with large cores) that come from Alsace and Franche-Comté.
Like all low-sugar fruits, raspberries must go through maceration. The alcohol used can only come from wine spirits, in a proportion not exceeding 12.5 liters per 100 kg of fruit.
Like all low-sugar fruits, raspberries must go through maceration. The alcohol used can only come from wine spirits, in a proportion not exceeding 12.5 liters per 100 kg of fruit.
La baie est un fruit charnu dont la pulpe enferme les graines. Il existe des centaines de fruits sauvages, comestibles pour la plupart.
La baie est un fruit charnu dont la pulpe enferme les graines. Il existe des centaines de fruits sauvages, comestibles pour la plupart.
Excellente eau de vie élaborée à partir de fleurs de houblon, bière de garde maltée.
Extrait naturel d'agrumes, alcool neutre surfin, sucre, fine Champagne, arôme naturel, colorant caramel. De couleur orangée, elle est limpide et brillante. Au nez, elle est sur des notes caractéristiques d'oranges. En bouche on retrouve le goût d'orange légèrement amère.
Obtenue par macération de Framboise dans une eau de vie neutre.
Obtenue par macération de Framboise dans une eau de vie neutre.
Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre.
Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre.
Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre. Ce sont donc des produits plus doux que les Eaux de Vie.
Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre. Ce sont donc des produits plus doux que les Eaux de Vie.
Cette liqueur de prunelle détient une faible teneur en sucre, équilibre entre le fruit et la douceur.
Cette liqueur de prunelle détient une faible teneur en sucre, équilibre entre le fruit et la douceur.
Concentré de fruits, les crèmes sont des liqueurs, dont la teneur en sucre est très importante de l'ordre de 200 à 450 grammes par litres.
Concentré de fruits, les crèmes sont des liqueurs, dont la teneur en sucre est très importante, de l'ordre de 200 à 450 grammes par litres.