Notre passion, votre plaisir.

Brandy & Spirits

Selected among the best distillations of fruits for the pleasure of the meal ends.

Marc de Muscat 45° BIO

Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.

Marc de Gewurztraminer 45°

Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.

Quetsch 45°

This large oblong blue fruit, with yellow and melting flesh ripens in October and is grown mainly in Alsace and on the hillsides of Haute-Marne and Haute-Saone.

Quetsch 45°

This large oblong blue fruit, with yellow and melting flesh ripens in October and is grown mainly in Alsace and on the hillsides of Haute-Marne and Haute-Saone.

Marc de Gewurztraminer 45°

Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.

Marc de Gewurztraminer 45°

Obtained by distillation of Marc Gewurztraminer.

Mirabelle 45°

Mirabelle: this small yellow plum, sweet and fragrant, gives a spirit among the finest. His favorite lands are in Lorraine, Alsace and Franche Comté. Mirabelle plum from Lorraine has a regulated designation.

Mirabelle 45°

Mirabelle: this small yellow plum, sweet and fragrant, gives a spirit among the finest. His favorite lands are in Lorraine, Alsace and Franche Comté. Mirabelle plum from Lorraine has a regulated designation.

Poire William 45°

The pear brandy, from the Williams variety, is the most recent spirit but is now the most widespread. Aged in containers of sandstone or glass, its aroma is particularly fine and delicate.

Poire William 45°

The pear brandy, from the Williams variety, is the most recent spirit but is now the most widespread. Aged in containers of sandstone or glass, its aroma is particularly fine and delicate.

Kirsch 45°

Kirsch is the oldest fruit brandy. We use guignes (black cherries with large cores) that come from Alsace and Franche-Comté.

Kirsch 45°

Kirsch is the oldest fruit brandy. We use guignes (black cherries with large cores) that come from Alsace and Franche-Comté.

Framboise 45°

Like all low-sugar fruits, raspberries must go through maceration. The alcohol used can only come from wine spirits, in a proportion not exceeding 12.5 liters per 100 kg of fruit.

Framboise 45°

Like all low-sugar fruits, raspberries must go through maceration. The alcohol used can only come from wine spirits, in a proportion not exceeding 12.5 liters per 100 kg of fruit.

Prunelle 45°

La baie est un fruit charnu dont la pulpe enferme les graines. Il existe des centaines de fruits sauvages, comestibles pour la plupart.

Prunelle 45°

La baie est un fruit charnu dont la pulpe enferme les graines. Il existe des centaines de fruits sauvages, comestibles pour la plupart.

Esprit de bière 40°

Excellente eau de vie élaborée à partir de fleurs de houblon, bière de garde maltée.

Fine Orange 40°

Extrait naturel d'agrumes, alcool neutre surfin, sucre, fine Champagne, arôme naturel, colorant caramel. De couleur orangée, elle est limpide et brillante. Au nez, elle est sur des notes caractéristiques d'oranges. En bouche on retrouve le goût d'orange légèrement amère.

Liqueur de Framboise 30°

Obtenue par macération de Framboise dans une eau de vie neutre.

Liqueur de Framboise 25°

Obtenue par macération de Framboise dans une eau de vie neutre.

Liqueur de Poire William 35°

Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre.

Liqueur de Poire William 25°

Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre.

Liqueur de Mirabelle 30°

Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre. Ce sont donc des produits plus doux que les Eaux de Vie.

Liqueur de Mirabelle 25°

Obtenues par macération et ou distillation, les liqueurs contiennent au minimum 100 g de sucre par litre. Ce sont donc des produits plus doux que les Eaux de Vie.

Liqueur de Prunelle 30°

Cette liqueur de prunelle détient une faible teneur en sucre, équilibre entre le fruit et la douceur.

Liqueur de Prunelle 30°

Cette liqueur de prunelle détient une faible teneur en sucre, équilibre entre le fruit et la douceur.

Crème de Pêche de Vigne 18°

Concentré de fruits, les crèmes sont des liqueurs, dont la teneur en sucre est très importante de l'ordre de 200 à 450 grammes par litres.

Crème de Cassis 18°

Concentré de fruits, les crèmes sont des liqueurs, dont la teneur en sucre est très importante, de l'ordre de 200 à 450 grammes par litres.

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